|
||||||||||||||||||||
Konuk Defteri
Yıllar sonra selam yazalım kale mi kiralim Mudanya dan selamlar.. yeni yusufelinden selamlar. eski yusufeli yavaş yavaş sular altında kalmaya başladı bir tarih sular altında kalıyor. görmek isteyenlere arkadaşlara duyrulur. Artvinden hayırlı günler Artvinden hayırlı günler değerli oğdarlı dostlar her şey gonlunuzce olsun Sisteme giriş
Çevrimiçi
Şu an bağlı olan kullanıcılar:
4 konuk ve 0 kayıtlı kullanıcı çevrimiçi. Şu anda sitemizde konuksunuz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz. |
Hele formaya atıldığı zaman tadına doyulmaz.formada yanık kokusu evi sarınca herkesin ağzı sulanır hem tuz ve çılaka lor hazırlanırdı.Formadan çıkan kartollar soğumayı bile beklemeden yenirdi ve bu yüzden çoğumuzun ağzı yanmıştır. Formaya kartollar ya yıkandıktan sonra sağ atılır yada yıkanıp ortadan ikiye bölünür tuzlanarak tepsiye konur sonra formaya atılırdı. En leziz tatlardan biride koza gömmedir.bunu sonbaharda çobanlık yaparken çok yapardık.tarladan çıkardığımız kartolları ekinlerin köklerinden yaktığımız ateşlere gömer bişmesini beklerdik.Onun tadı da bir başka güzel olurdu.Yanık kokan küllenmiş kartollar bizim için LÜKS EN LEZİZ EN PAHALI yiyecekti.Ateşten kabukları sertleşir kabuğu başka güzel içi başka güzel olurdu hele birde boğağan (Has Oğdar kartolu) ise değmeyin keyfimize. EN İYİSİ BU AKŞAM TEZ ELDEN FORMAYI KARTOLLA DOLDURMAK. AMAN DİKKAT EDİN AĞZINIZI YAKMAYIN,BİR KARTOL BİRDE LAZUT HAŞILI ÇOK PİZ YAKAR.
|